Prvi red do mora u Vrsaru!, Vrsar, Stan

1.00 €
  • 3184 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
84 m²
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1968
Zadnja adaptacija
2020
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Vrsar
Naseljeno mjesto
Vrsar
Poštanski broj
52450
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Prodaja ovog predivnog stana prvi red do mora u Vrsaru predstavlja jedinstvenu priliku koju ne smijete propustiti. Smješten u idiličnom istarskom turističkom mjestu, ovaj stan vam pruža savršen spoj predivnog pogleda na marinu i blizine mora. Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, koje vam omogućavaju da uživate u spektakularnom pogledu na stari grad i tradicionalnu istarsku gradnju. Osim toga, stan je okružen velikim zelenim parkom udaljenim samo 10 metara od stana, pružajući vam miran i opuštajući ambijent. Uz to, prisustvo bogate vegetacije dodaje još jedan nivo ljepote ovom već predivnom okruženju. Kada uđete u stan, dočekat će vas prostrana blagovaonica i udoban dnevni boravak s fantastičnim pogledom na more. Ova nevjerojatna panorama pruža vam mogućnost da se opustite uz zvuk valova i uživate u prekrasnom pogledu, stvarajući tako jedinstveno iskustvo. Dodatni benefit koji ovaj stan pruža jeste mogućnost korištenja potkrovlja. Zamislite samo kako bi izgledalo da možete izvesti krovnu terasu na tom prostoru, stvarajući idealno mjesto za opuštanje i uživanje u dugim toplim ljetnim noćima. Točno to vam ova nekretnina omogućava - iskoristite svoju maštu i kreirajte savršen kutak za romantiku i opuštanje. Nemojte propustiti ekskluzivnu priliku koju vam nudimo. Stan prvi red do mora s pogledom na marinu u Vrsaru je rijetkost na tržištu nekretnina. Ako sanjate o stanu koji vam pruža udobnost, ljepotu okoline i jedinstven pogled, ovo je idealno mjesto za vas. Sada je pravo vrijeme da realizirate svoje snove o životu uz more. Kontaktirajte nas i postanite vlasnik ovog predivnog stana. Spremni smo vam pružiti jedinstveno iskustvo i profesionalnu podršku tokom cijelog procesa kupovine. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i započnite svoj novi život u raju koje Vrsar pruža. CIJENA NA UPIT Za sve detalje i razgledavanje stana s povjerenjem se obratite: MAURO STARAJ - licencirani agent TEL: +385 98 713 807 (Whatsapp, Viber) Email: [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1509166

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
534476
Agencijska šifra
IS1509166
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 153 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku