Rovinj, okolica, vrhunski stanovi na traženoj lokaciji, Rovinj, Stan

600,000.00 €
  • 42162 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
162 m²
Sprat
2
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Jul 19, 2024
Stanje
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Rovinj
Naseljeno mjesto
Rovinj
Poštanski broj
52210
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Ova luksuzna nekretnina smještena u neposrednoj blizini mora i na svega 4 km udaljenosti od starogradske jezgre grada Rovinja predstavlja pravu oazu komfora i elegancije. Izgrađena u novogradnji koja je dovršena u ljeto 2023., ova zgrada nalazi se na mirnoj lokaciji, u obiteljskom naselju, te u blizini kampa Veštar i netaknutih plaža rovinjskog akvatorija. Nekretnina se prostire kroz dvije etaže, pri čemu drugi kat obuhvaća jedan stan, dok je potkrovlje kao drugi stan. Oba stana imaju zasebne ulaze, što pruža potpunu privatnost, a uz svaki stan dolaze i dva parkirna mjesta ispred zgrade, što je iznimno praktično. Stan na drugom katu prostire se na impresivnih 88m2 i nudi prostor koji je pažljivo osmišljen. Po ulasku ovdje je hodnik koji vodi prema velikom dnevnom boravku s kuhinjom i blagovaonicom. Osim toga, tu su i dvije udobne spavaće sobe, kupaonica , sanitarni čvor te ostava. Veliki prozori i tri balkona na jugozapadnoj strani zgrade omogućuju obilje prirodne svjetlosti tijekom cijelog dana, a staklene stijene na balkonima dodatno doprinose osvijetljenosti i pružaju predivne poglede na okolicu. Potkrovlje je ugodno te ima ukupno 75m2. Krećemo sa ulaznim stepeništem koje vodi do dnevnog dijela s kuhinjom, blagovaonicom, spavaćom sobom te kupaonicom. Osim veličanstvenog prostora, potkrovlje ima i otvorenu terasu gdje možete uživati u sunčevim zrakama. Krovni prozori dodatno doprinose osvijetljenosti i stvaraju ugodnu atmosferu. Izgradnja ove nekretnine obavljena je s pažnjom prema svakom detalju i visokoj kvaliteti. Oprema stana također je vrhunska, s visokokvalitetnim namještajem rađenim po mjeri. Sigurnost je zagarantirana jer su ulazna vrata protuprovalna i otvaraju se pomoću magnetne kartice. Svaki prozor i balkonska vrata opremljeni su komarnicima, a rasvjeta je prilagodljiva prema vašim željama i većinom je ugrađena u strop. Sve prostorije imaju svoje klima uređaje, a u kupaonici su dodatno postavljene grijalice. Neizostavno je spomenuti da zgrada ima i pročišćivač vode kako bi vaše korištenje bilo bezbrižno. Ova nekretnina je idealna prilika za kupnju, bilo da je koristite kao svoj dom ili kao investiciju. Nalazi se u traženom naselju koje je popularno među posjetiteljima, posebice tijekom ljetnih mjeseci. Savršeno je opremljena za udoban život, a istovremeno pruža potencijal za generiranje prihoda iznajmljivanjem. Ova nekretnina se prodaje kompletno namještena i opremljena, tako da je sve što vam treba novi vlasnik koji će prepoznati njezin ogroman potencijal i uživati u svim prednostima koje nudi. ID KOD AGENCIJE: 1029-492

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
625794
Agencijska šifra
1029-492
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 36 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku