Šarmantan stan s vrtom, Varaždin, Stan

155,000.00 €
  • 2150 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
50 m²
Broj spratova
1
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Površina vrta
24 m²
Ažurirano
Oct 01, 2024
Stanje
Izgrađeno
2021
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Varaždinska županija
Općina/Grad
Varaždin
Naseljeno mjesto
Centar
Poštanski broj
42000
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Isključivo u Dogma nekretninama! Prodaje se šarmantan dvosoban stan s vrtom, parkirnim mjestom i modernom kupaonicom u centru Varaždina. Smješten u centru Varaždina, ovaj šarmantni dvosobni stan nudi savršenu kombinaciju urbanog života i privatnosti. S open space kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom, vlastitim vrtom i parkirnim mjestom, ovo je idealan dom za sve koji traže mirnu oazu u središtu grada. Open space kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom skladno se spajaju te ovaj otvoreni koncept čini stan prostranim i svijetlim, savršenim za svakodnevni život i druženja. Moderna kuhinja je potpuno opremljena i funkcionalna, povezana s blagovaonicom i dnevnim boravkom i pruža osjećaj prostranosti, Dvije udobne spavaće sobe su dovoljno velike za odmor i opuštanje. Zatim tu je i elegantna i moderna kupaonica s walk-in tušem i funkcionalnim rasporedom. Privatni vrt ispred stana u prizemlju je oaza mira u dvorištu, gdje možete uživati u jutarnjoj kavi, vrtlariti ili se opustiti na svježem zraku. Stan ima i vlastito parkirno mjesto, a to je rijetka i dragocjena pogodnost u centru grada, što je vrlo praktično za vlasnike. Stan se nalazi u blizini glavnog trga Varaždina, s jednostavnim pristupom trgovinama, kafićima, restoranima i svim gradskim sadržajima, a opet pruža mir i privatnost. Spoj modernog dizajna i praktičnosti je open space koncept koji stvara prostran i svijetao interijer, idealan za moderan način života. Dodatno, vrt i parkirno mjesto pružaju rijetku priliku da uživate u zelenilu i udobnosti u srcu Varaždina. Stan se nalazi u blizini povijesne jezgre Varaždina, grada bogate povijesti i kulture. Sve važne institucije i sadržaji udaljeni su samo nekoliko minuta hoda, što čini ovu lokaciju izuzetno praktičnom za svakodnevni život. Ako tražite dom koji nudi savršenu kombinaciju prostora, modernog dizajna i privatnosti u centru Varaždina, ne propustite ovu priliku! Za sve dodatne informacije obratite se s punim povjerenjem! Bojana Patekar Mobitel: +385 98 297 777 mail: [email protected] ID KOD AGENCIJE: VZ2079

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
646956
Agencijska šifra
VZ2079
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 21 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku