ŠIBENIK- STAN U CENTRU GRADA 136M2, Šibenik, Stan

720,000.00 €
  • 54136 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
136 m²
Sprat
2
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Šibenik
Naseljeno mjesto
Grad
Poštanski broj
22000
Proširi Mapu
Opis
Opis
Jedinstvena prilika za kupnju ove nekretnine čija je osunčana terasa ujedno i turistička atrakcija, jedinstvena nekretnina, prestižna pozicija! Potpuno adaptiran veliki stan sa luksuznom terasom u povijesnoj jezgri grada Šibenika . Visoki stropovi, stropna i podna rasvjeta. 4 sobe i 4 kupatila. Novouređen i potpuno adaptiran luksuzan stan sa svim novim instalacijama koji se prostire preko cijele etaže na jedinstvenoj lokaciji povijesne jezgre grada Šibenika i koji svojim povišenim položajem na samom trgu Medulić i svojom prekrasnom renesansnom cvjetnom terasom otvara zadivljujući pogled na okolinu, šarmantne srednjovjekovne građevine, sam trg i dio mora. Komforu stana pridonose 4 potpuno namještene i klimatizirane sobe s televizorima i 4 zasebna komforna i moderna kupatila u svakoj sobi od čega dvije sobe imaju i svoje kuhinjice. Stan je idealan za kupca koji cijeni prestižnu lokaciju povijesne jezgre i želi najbolju dugoročnu investiciju za sebe i obitelj s obzirom na brzo rasteću popularnost grada Šibenika. Plaža Banj je udaljena 12 min pješice a svi sadržaji i povijesne znamenitosti su ispred samih ulaznih vrata. S obzirom na lokaciju i popularnost, ovaj objekt je u funkciji turističkog najma tijekom cijele godine. Podijeljen je na 4 zasebne funkcionalne jedinice i donosi vlasniku prihode. Malim zahvatom stan se može vratiti u prvobitno stanje tj. u vrlo komforan semi-penthouse u jednoj cjelini. Gradski Parking dostupan u blizini. Za ovu nekretninu nisu potrebna dodatna ulaganja. Za više informacija obratite se agenciji! ID KOD AGENCIJE: DA100062018

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
572158
Agencijska šifra
DA100062018
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 122 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku