STAN NA 1. KATU S POGLEDOM NA MORE - S4 - TURANJ, Sveti Filip I Jakov, Stan

251,600.00 €
  • 3173 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
73 m²
Sprat
1
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Površina terase
12 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Sveti Filip I Jakov
Naseljeno mjesto
Turanj
Poštanski broj
23207
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Lift
Da
Teretni lift
Da
Opis
Opis
VRHUNSKI OPREMLJENA NOVOGRADNJA NA SAMO 200 METARA OD MORA - TURANJ Predstavljamo vam poslovno-stambenu zgradu na top lokaciji u šarmantnom dalmatinskom naselju kraj Zadra - Turnju. Zgrada se nalazi na idealnoj lokaciji te je od mora, plaža i predivne šetnice ovog naselja udaljena svega 200 metara, isto toliko je udaljena i do centra mjesta. No, uz pogled koji će vas oboriti s nogu, posebna čar ove lokacije je njena okruženost borovom šumom i ostalim mediteranskim raslinjem što će vam osigurati neograničenu količinu pravog mediteranskog zraka i mirisa prošararnog morem, borovima i solju. Tu još dodajte zvuk cvrčaka, prekrasan pogled na more i otoke, dalmatinsku 'fjaku' i dobit ćete savršenu kombinaciju za upotpunjen i opuštajući život i odmor na moru. STAN S4 - 73,98m2 Stan S4 nalazi se na 1. katu zgrade te njegova neto površina iznosi 73,98m2 dok mu je bruto površina 91,05m2. Sastoji se od dvije spavaće sobe, hodnika, kupaone i prostranog otvorenog prostora kuhinje, blagavaonice i dnevnog boravka. Uz to, stanu pripada i natkrivena i nenatkrivena terasa s koje s pruža predivan pogled na more, otoke i zalazak sunca. Također, stanu pripada i jedno vanjsko parkirno mjesto. Stanovi će biti opremljeni podnim grijanjem u svim prostorijama, klima uređajima u sobama i dnevnom boravku, vrhunskom stolarijom s električnim roletama itd. Zgrada je modernog dizajna te se prilikom gradnje zaista koriste vrhunski materijali i oprema. A valja dodatno naglasiti kako zgrada posjeduje i lift! Završetak radova i useljenje se očekuju u jesen 2024. godine! Turanj je slikovito naselje smješteno uz obalu Jadranskog mora, nedaleko od grada Zadra. Poznat po svojoj prekrasnoj prirodnoj ljepoti, Turanj oduševljava posjetitelje svojim čistim plažama i kristalno čistim morem. Ovo mirno i ugodno mjesto nudi brojne mogućnosti za opuštanje i rekreaciju, uključujući šetnje uz obalu, biciklizam i razne vodene aktivnosti. S bogatom kulturnom baštinom i tradicijom, Turanj je idealno odredište za one koji žele istražiti ljepote jadranske obale i uživati u autentičnom mediteranskom iskustvu. Za više informacija i dogovor oko razgledavanja kontaktirajte: +385 95 544 2160 Filip Luštica +385 95 893 8595 Jakov Kutija ID KOD AGENCIJE: DA100062579

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
589106
Agencijska šifra
DA100062579
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 85 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku