Stan sa balkonom i lođom, Varaždin, Stan

103,000.00 €
  • 2163 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
63 m²
Sprat
4
Broj spratova
4
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Ažurirano
Oct 03, 2024
Stanje
Izgrađeno
1966
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Varaždinska županija
Općina/Grad
Varaždin
Naseljeno mjesto
Centar
Poštanski broj
42000
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
F
Opis
Opis
SAMO U DOGMA NEKRETNINAMA! Stan na četvrtom katu u Varaždinu - Idealna prilika za ugodan život ili iznajmljivanje Nalazi se u predivnom gradu Varaždinu, poznatom po svojoj bogatoj povijesti, kulturnoj baštini i očaravajućem ambijentu. Grad je posebno poznat po Špancir festu, koji svake godine privlači mnoge posjetitelje iz raznih krajeva. To je vrijeme kada grad oživi uz brojne izlagače, ulične zabavljače, glazbenike i umjetnike, pružajući posebno iskustvo šetnje gradom. Jedna od atrakcija koja privlači pažnju je jedno od najljepših groblja, koje svjedoči o veličanstvenoj baroknoj arhitekturi. Varaždin također nudi predivne parkove i zelene površine, stvarajući miran i opuštajući ambijent za stanovanje. Ovaj stan ima povoljnu orijentaciju sjever-jug, pružajući obilje prirodne svjetlosti tijekom cijelog dana. Sastoji se od dvije prostrane sobe, kuhinje, ostave, kupaone, wc-a, hodnika, lođe i balkona. S prozora spavaće sobe i kupaonice pruža se ugodan pogled na drvored, dok lođa nudi čaroban pogled na obližnji park. Zgrada u kojoj se stan nalazi će ići na natječaj za energetsku obnovu fasade, stolarije i instalacija, što će zasigurno povećati udobnost življenja. Uz to, u tijeku je i planiranje ugradnje lifta, što će dodatno olakšati svakodnevne aktivnosti. Za dodatnu udobnost, stan je opremljen klima uređajem u dnevnoj sobi, što će osigurati ugodan boravak tijekom vrućih ljetnih dana. S obzirom na svoju blizinu fakultetima, ovaj stan predstavlja odličnu investiciju kako za vlastito stanovanje tako i za iznajmljivanje. Njegova povoljna lokacija omogućuje jednostavan pristup obrazovnim institucijama i ostalim bitnim sadržajima grada. Ovaj stan pruža odličnu priliku za kvalitetan život u mirnom i kulturno bogatom okruženju, te predstavlja atraktivnu opciju za sve one koji žele biti u srcu Varaždina. Ne propustite priliku i obratite se što prije kako biste osigurali svoj kutak u ovom prekrasnom gradu. Za sve informacije i dogovor oko razgledavanja, stojim na raspolaganju. Aurelija Šemiga: 00385 99 547 2989 aurelija.semiga@dogma-nekretnine ID KOD AGENCIJE: VZ1262

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
647451
Agencijska šifra
VZ1262
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 99 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku