Stan u srcu Pule, Pula, Stan

160,000.00 €
  • 3161 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
61 m²
Sprat
3
Broj spratova
4
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1911
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Centar
Poštanski broj
52100
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Samo u Dogmi vam možemo ponuditi stan u strogom centru Pule, pola minute od Foruma! U neposrednoj blizini stana nalaze se gotovo sve znamenitosti Pule, od Augustovog hrama, preko Zlatnih vrata do Arene. Stan se nalazi u pješačkoj zoni, u srcu turističko-ugostiteljske ponude: kafići, restorani, vinoteke, jazz bar, klubovi. Jednako tako mu je nadohvat ruke sve što je potrebno za lagodni urbani život u centru grada poput knjižnice, trgovine, tržnica, pošte, banke, dječjih vrtića, škola, kazališta, kina, liječnika, zubara... Stan ima 61,25 m2, visinu stropova 3,50m, nalazi se na 3. katu, a iznad je još i tavanski prostor. Stan se proteže po cijelom katu zgrade, koja ima ukupno tri stana (na svakom katu po jedan stan). Sastoji se od komotnog ulaznog hodnika, dvije komotne spavaće sobe sa lijepim velikim prozorima, kupaonice s kadom i u jednom prostoru s pregradom se nalaze kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, također s velikim prozorima. Grijanje u stanu je trenutačno preko klima uređaja i električnih radijatora. U stanu je također i otvor za dimnjak koji pruža mogućnost grijanja na peći na drva ili pelete. Hlađenje u stanu je preko istih klima uređaja. Kako zgrada ima izrazito masivne zidove stan vrlo učinkovito zadržava postignutu temperaturu zraka. Uz stan na korištenje dolazi obilje opcija za odlaganje stvari: jedna ostava na tavanu od 30-ak m2, druga ostava na međukatu od 2 m2 i treća šupa u prizemlju od 6 m2. Orijentacija stana je istok - zapada što ga čini izrazito osvijetljenim i osunčanim tokom cijelog dana. Ovaj stan pruža pregršt mogućnosti za bavljenje turizmom zbog svoje savršene lokacije u srcu pješačke zone grada Pule, a istovremeno je i izuzetno praktičan i jednostavan za obiteljski život. Nemojte predugo razmišljati koju od dvije opcije odabrati, djelujte što prije! STAN JE POTPUNO SPREMAN ZA VAS I ADAPTACIJU, A SEZONA KUCA NA VRATA! Samo jedan poziv vas dijeli od unosnog ljetnog businessa, i to na broj 098-353968 na kojem vas čeka vaša agentica Zdenka GOLD. ID KOD AGENCIJE: IS1511547

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
578960
Agencijska šifra
IS1511547
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 132 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku