SV. FILIP I JAKOV - LUKSUZAN STAN S1 U PRIZEMLJU, Sveti Filip I Jakov, Stan

256,740.00 €
  • 3185 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
85 m²
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Površina vrta
101 m²
Površina terase
66 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023-2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Sveti Filip I Jakov
Naseljeno mjesto
Sveti Filip i Jakov
Poštanski broj
23207
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Lift
Da
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
SV. FILIP I JAKOV - LUKSUZAN STAN S1 U PRIZEMLJU ZGRADE Na mirnoj lokaciji u Sv. Filipu i Jakovu gradi se zgrada s ukupno 12 stambenih jedinica, pružajući savršen spoj mira i udobnosti. Ovdje se isprepliću miran život i suvremeni luksuz. Stan S1 nalazi se u prizemlju, sastoji se od dnevnog boravaka i kuhinje, dvije spavaće sobe, kupaonice, WCa, velike natkrivene terase 16,88m2 + nenatkriveni dio terase 9,90m2 i manje terase površine 2,80 m2 na koju se izlazi iz jedne od spavaćih soba. Stanu pripada i privatni vrt površine 101,16m2 s opcijom izgradnje bazena, te jedno parking mjesto uz zgradu. Unutarnja stambena površina stana iznosi 62,04m2, a ukupna netto prodajna površina stana iznosi 85,58. Također, postoji mogućnost kupnje dodatnog spremišta iza zgrade. Zgrada se gradi po svim modernim standardima gradnje, od opreme valja naglasiti: - lift - PVC stolarija s troslojnim staklima i električnim aluminijskim roletama, komarnici - zgrada će biti spojena na gradski vodovod i kanalizaciju - zgrada je zidana ciglenim blokom + izolacija od 10 cm stiropora - električno podno grijanje u kupaonici - grijanje i hlađenje putem klima uređaja - portafon - podne obloge: kvalitetne keramičke pločice u kuhinji i dnevnom boravku, kupaonici, wcu i hodniku, u ranoj fazi gradnje u dogovoru s investitorom moguć je izbor podnih obloga - krovna terasa će imati priključke za struju i vodu Očekivani dovršetak radova 12/2024. Ovaj stan nije samo dom, već i investicija u kvalitetu života. Ispunite svoje snove o obiteljskom domu ili turističkoj oazi u srcu Dalmacije. Sv. Filip i Jakov pruža savršen spoj tišine i blizine urbanih sadržaja. Do Zadra stižete za pola sata, a do zračne luke Zadar za samo 25 minuta. Zgrada je smještena u blizini svih sadržaja: trgovina, kafića, restorana, samo 800 od mora.... Za sve dodatne informacije ili dogovor za razgledavanje, slobodno me kontaktirajte na broj +385 91 9077 396. Kontakt: Vedrana Bašić Mobitel: +385 91 9077 396 E-mail: [email protected] ID KOD AGENCIJE: DA100061927

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
554401
Agencijska šifra
DA100061927
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 201 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku