Trsat, 208m2, 4-soban s dnevnim boravkom i tri garažna parkirna mjesta., Rijeka, Stan

670,000.00 €
  • 53148 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
148 m²
Sprat
2
Broj spratova
3
Broj soba
5
Broj kupatila
3
Ažurirano
Sep 13, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Rijeka
Naseljeno mjesto
Trsat
Poštanski broj
51000
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
Na prodaju se nudi vrhunski stan, smješten na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Rijeci koji svojim stanarima pruža sve što je potrebno za ugodan život. Odlična prometna povezanost, blizina sadržaja tako da je moguće većinu stvari obavljati pješice, a sa druge strane mirna i tiha pozicija sa dosta zelenih površina, parkića za djecu, igrališta. U tom okruženju smjestila se moderna zgrada, građena 2015. godine i koja svojim visokim standardom gradnje, kvalitetom izvedbe i tehničkim rješenjima još uvijek više nego uspješno parira novijim zgradama. Zgrada ima veliku garažu u kojoj ovome stanu pripadaju tri garažna mjesta, vlasnik je za električna vozila osigurao kvalitetno napajanje električnom energijom. Jedno mjesto je zatvoreno i trenutno se koristi kao spremište, a vrlo lako može biti i zatvorena garaža. Stambeni prostor razveden je na dvije etaže i ima površinu od 148,03m2, a pripadaju mu kao sporedni dijelovi krovna terasa površine 17,73m2, spremište u podrumu površine 2,78m2, tri parkirna mjesta(13,62m2, 12,84m2 i 12,92m2), tako da je sveukupna površina stana sa pripadcima 207,92m2. Iz garaže liftom (KONE za četiri osobe) dolazite direktno u stan, na gornju etažu, gdje je smješten centralni dio stana, kuhinja s blagovaonskim dijelom i dnevni boravak iz kojeg se izlazi na lođu. Na ovoj etaži smještene su i dvije sobe, kupaonica i mali toalet. Lijepo, svijetlo stubište vodi na krovnu terasu, natkrivenu vrhunskom pergolom s električnim pokretanjem i automatskim uvlačenjem, idealnu za ugodne trenutke odmora. Još dvije sobe nalaze sa na donjoj etaži, master bedroom s kupaonicom, dok druga soba ima izlaz na veliku terasu okrenutu prema zapadu. I na ovoj etaži nalazi se još jedna kupaonica. U stanu se nalazi i nekoliko ostava, sve su maksimalno iskorištene i od pogleda skrivene ugradbenim ormarima. Kuhinja ostaje u stanu, a za ostatak namještaja postoji mogućnost dogovora. Stan i sama zgrada su vrlo kvalitetno opremljeni, zadovoljavaju najviše kriterije kvalitete gradnje i nivoa uređenja. Zgrada ima „double skin“fasadu, termo izolaciju od 12cm, te 6 cm ventilirajuće fasade. Vrhunska Schuco stolarija rijetko viđena na tržištu, Filomuro vrata sa skrivenim aluminijskim štokovima, prvoklasne sanitarije. Temperatura u stanu regulira se sustavom podnog grijanja i Daikin dizalice topline, a za grijanje tople vode postavljeni su solarni paneli. Zgrada je svrstana u A+ razred energetske učinkovitosti. Nekretnina je vrhunski osigurana i zaštićena alarmnim sustavom! Za sve one koji su u potrazi za modernim domom, ova nekretnina predstavlja trajno i kvalitetno rješenje. Kontaktirajte agenta, dogovorite ogled i osobno doživite ovu iznimnu nekretninu. ID KOD AGENCIJE: 10170

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
638331
Agencijska šifra
10170
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 20 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku