VELA LUKA - LUKSUZAN STAN 1A NA 1. KATU, PRVI RED DO MORA, Vela Luka, Stan

492,000.00 €
  • 43152 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
152 m²
Sprat
1
Broj spratova
3
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Površina terase
31 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023 - 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Dubrovačko-neretvanska županija
Općina/Grad
Vela Luka
Naseljeno mjesto
Vela Luka
Poštanski broj
20270
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Lift
Da
Parking
Broj parking mjesta
1
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
VELA LUKA NA OTOKU KORČULI - LUKSUZAN STAN 1A NA 1. KATU, PRVI RED DO MORA Uživajte u životu na prekrasnom otoku Korčuli u novoj, modernoj zgradi s ukupno 6 stanova, smještenoj u pitoresknom mjestu Vela Luka. Prizemlje je rezervirano za parking i spremišta, pružajući praktičnost i dodatni prostor za svaki stan. Stanovi su smješteni na prvom, drugom i trećem katu, a do njih vodi lift. Stanovi će biti kompletno namješteni i opremljeni svim namještajem, aparatima, posuđem i posteljinom. Ponosno predstavljamo stan na prvom katu oznake 1A, prostrane unutarnje stambene površine od 120,9 m2. Stan se sastoji od kuhinje i dnevnog boravka, 3 prostrane spavaće sobe, WC-a, vešeraja i hodnika. Svaka spavaća soba ima svoju privatnu kupaonicu. Dodatni komfor pruža velika prostrana terasa površine 31,3 m2 s koje se pruža nezaboravan pogled na more. Svakom stanu pripada jedno parkirno mjesto i spremište u prizemlju, koji su uključena u cijenu stana. Zgrada će biti konstruirana koristeći moderne i visokokvalitetne materijale, građena je armiranim betonom, pregradni zidovi su od ciglenih blokova, grijanje putem klima uređaja s jednom vanjskom jedinicom i po jednom unutarnjom u svakoj spavaćoj sobi, te dnevnom boravku i kuhinji. Izolacija deset centimetara kamene vune, aluminijska stolarija s griljama. Ostale značajke uključuju gradsku kanalizaciju, pločice i laminat, te lift. Ovisno o fazi gradnje kupcu se pruža mogućnost izbora podnih obloga i rasporeda. Zgrada se trenutno gradi, a očekivani završetak radova je 12/2024. Vela Luka je šarmantno mjesto s bogatom poviješću, predivnim plažama i živopisnom nautičkom marinom. Otok Korčula općenito privlači turiste zbog svoje ljepote, kulturne baštine te raznolike ponude u turizmu i gastronomiji. Za dodatne informacije ili dogovor za razgledavanje, slobodno me kontaktirajte na telefon +385 91 9077 396. Kontakt: Vedrana Bašić Mobitel: +385 91 9077 396 E-mail: [email protected] ID KOD AGENCIJE: DA100061829

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
551235
Agencijska šifra
DA100061829
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 180 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku