Vračar, Crveni krst, Vele Nigrinove, 3.5, 72m2, Vračar, Stan

195,000.00 €
  • 3.572 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
72 m²
Broj spratova
2
Broj soba
3.5
Ažurirano
Aug 22, 2024
Lokacija
Država
Srbija
Region
Grad Beograd
Općina/Grad
Vračar
Naseljeno mjesto
Beograd (Vračar)
Adresa
Vele Nigrinove
Proširi Mapu
Opis
Opis
Agencijski ID: 102033, II/IV, uknjižen, izvorno stanje, stambena zgrada. Na prodaju salonski stan 72m2 na 2.spratu od 3 bez lifta. Stan 72m2 koji se prodaje je deljiv na dva manja po 36m2 kao što je i na ostalim etažama. Vlasnik ima građevinsku dozvolu za izgradnju 3.sprata nad celom zgradom i planira da okonča radove do Nove Godine. Ujedno bi izvršio i adaptaciju ovog stana ili deobu na dva manja u skladu sa zahtevom kupca. Vlasnik živi u ovom stanu 22 godine od 2001. god. Stan je izuzetno kvalitetan sa visokim plafonima pd 305cm unutrašnje visine. Trostrano je orijentisan, svetao sa otvorenim pogledom iz svake prostorije. Prostorije: 3 velike sobe po 16.40m2, toalet i kupatilo 3m2+5m2, kuhinja 12m2, hodnik 6m2. Nema terasu, niti podrum, ali zgrada ima održavano zajedničko dvorište, osunčano sa puno cveća. Stan je i odlična investicija, lokacija i sam prostor nikada ne gube na prodajnoj vrednosti. Deljiv je na dva manja stana po 36m2 i odličan kao izvor dodatnih prihoda za rentiranje studentima ili mladim porodicama. U neposrednoj blizini nalaze se Dom Zdravlja Vračar, BDP Beogradako Dramsko Pozorište, osnovna škola Siniša Nikolajević, parkovi, zelenilo, blok sa predratnim salonskim zgradama, Đeram pijaca, odlična povezanost gradskog prevoza: trolejbusi 19, 21, 22, 29 i bus 83, početna stanica na Crvenom Krstu. Keš kupci imaju prednost. Vlasnik završava radove u skladu sa dozvolom do Nove Godine. Agent Nela. Više informacija na: www.beocitynekretnine.rs Agencijska provizija 2%. Telefoni: 0605557424 • 011/328-3901. Kontakt van radnog vremena: [email protected]

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
634056
Agencijska šifra
102033
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 18 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku