ZADAR, PRIVLAKA - Luksuzan Stan 120 Metara od Mora s Očaravajućim Pogledom na More! S6, Privlaka, Stan

374,955.00 €
  • 42107 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
107 m²
Sprat
1
Broj spratova
2
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Jul 24, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Privlaka
Naseljeno mjesto
Privlaka
Poštanski broj
23233
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
ZADAR, PRIVLAKA - Luksuzan Stan 120 Metara od Mora s Očaravajućim Pogledom na More! S6 Zamislite da se budite uz miris mora, u vlastitom raju gdje svaki detalj odiše sofisticiranošću i elegancijom. Predstavljamo vam luksuzan stan S6 u novogradnji koji se prostire na 107,13 m2 neto stambene površine. Smješten na samo 120 metara od očaravajuće plaže, ovaj stan nudi sve što možete poželjeti za ugodan i komforan život uz more. Ovaj predivni stan nalazi se na katu moderne i jedinstvene zgrade, čija arhitektura privlači poglede svojom specifičnošću i elegancijom. Prostrani dnevni boravak, s prekrasnim pogledom na more, idealan je za opuštanje i druženje s obitelji i prijateljima. Osjetite luksuz svakog dana dok uživate u prostoru koji pruža savršenu ravnotežu između modernog dizajna i funkcionalnosti. Stan ima tri prostrane spavaće sobe, svaka pažljivo dizajnirana s naglaskom na udobnost i stil. Ovdje ćete pronaći utočište za miran san i opuštanje, a praktična garderoba osigurava da će sve vaše potrebe za skladištenjem biti ispunjene. Dvije luksuzne kupaonice opremljene su najmodernijom sanitarijom, pružajući vam privatni spa u vlastitom domu. Uživajte u pogledu na more s prostrane lođe, gdje možete upijati sunčeve zrake ili uživati u zalascima sunca. Svi prostori su klimatizirani, a podno grijanje proteže se kroz cijeli stan, pružajući vam maksimalnu udobnost u svako doba godine. Električne roletne i komarnici na visokokvalitetnoj PVC stolariji jamče jednostavno korištenje i zaštitu od vanjskih utjecaja. Stan također dolazi s jednim parkirnim mjestom, što je velika prednost u blizini plaže. Vrhunska kvaliteta gradnje vidljiva je u svakom detalju, od odabira materijala do završne obrade. Svaki element ovog stana osmišljen je kako bi vam pružio osjećaj luksuza i dugovječnosti, čineći ga savršenim mjestom za vašu obitelj. Planirani završetak gradnje predviđen je za proljeće 2026. godine, što vam pruža dovoljno vremena da se pripremite za preseljenje u ovu jedinstvenu oazu. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za život iz snova uz more, u stanu koji je uistinu remek-djelo suvremenog dizajna. Nemojte propustiti priliku postati vlasnikom ove nevjerojatne nekretnine! Kontaktirajte nas danas kako biste osigurali svoj komad luksuza na Jadranu. Pozovite nas i saznajte više o ovom izuzetnom stanu, gdje svaki trenutak proveden u njemu postaje nezaboravan doživljaj. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 32292

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
627404
Agencijska šifra
32292
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 18 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku