Zadar, Stanovi - Jeftin stan u mirnom dijelu grada, Zadar, Stan

228,000.00 €
  • 31103 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
103 m²
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Površina balkona
21.03 m²
Ažurirano
Jun 07, 2024
Stanje
Izgrađeno
2013
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Zadar
Naseljeno mjesto
Stanovi
Poštanski broj
23000
Dozvole
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Zadar, Stanovi - Jeftin stan u mirnom dijelu grada* *Cijena stana je 2203.75€/m2 ako se gleda samo stambena površina od 103.46m2, tj. 1894.78€/m2 kad se gledaju svi pripatci koji čine svekupnu službenu površinu nekretnine 120,33m2, što je skoro 50% jeftinije od prosječnih cijena danas kad se gleda po metru kvadratnom. Prodaje se lijepo dizajniran stan u kući u potkrovlju u mirnijem dijelu naselja Stanovi u Zadru. Stan se sastoji od manjeg ulaznog hodnika nakon kojeg se ulazi u prostrani dnevni boravak u kojoj su komode od punog drva i kutna garnitura, blagavaonicu sa blagavaonskim stolom sa 6 stolica i kuhinju sa otokom na kojem je ravna keramička plin/struja ploča za kuhanje, sa plafonskom napom. Pokraj kuhinje se nalazi ostava, bitan dodatak za svaki dom. Nakon ostave se ulazi u manji hodnik koji spaja dvije prostrane spavaće sobe i veliku kupaonicu. Kupaonica ima prozor što omogućava prirodno ventiliranje. Bitana stavka ovog stana je prostrani balkon površine 21.03m2 koji je djelomično natkriven i ima klizne crne soulstop PVC prozore koji u kombinaciji sa tendom omogućavaju uživanje na otvorenom bez da vas sunce grije tokom vrućih ljetnih dana. Sa balkona se također i vidi more. Stan je izgrađen 2013. god te je u međuvremenu postavljena nova tuš kabina, bojler u kupaonici, perilica suđa i ugradbeni ormar u hodniku. Stan ima centralno grijanje na struju te 2 klime. Uz 15 cm izolacije na krovu i izolacijom na zidovima, održavanje ugodne temperature u ovom stanu nije problem. Stolarija je PVC te ima komarnike i venecijanere dok prozori u spavaćim sobama imaju i PVC grilje. Namještaj, koji je rađen po mjeri, se prodaje zajedno sa stanom. Hodnik, kuhinja i kuponica su obloženi kvalitetnom talijanskom keramikom. Stan se nalazi u potkrovlju obiteljske kuće sa sveukupno 3 stana. Stan ima svoj, odvojen ulaz. U blizini stana se nalaze svi bitni sadržaji za život: škola, vrtić, trgovina, shopping centar, sportski centar i sl. Stan se također nalazi u blizini glavnih gradskih prometnica stoga je odlazak bilo gdje van grada poprilično lagan, što je jako bitno tokom ljetne sezone. Ovaj stan je idealna prilika za obitelj koja traži novi dom ili za iznajmljivanje. Obratite nam se s povjerenjem Vlatko Šaran +385 098 429 832 ID KOD AGENCIJE: DA100062895

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
614811
Agencijska šifra
DA100062895
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 165 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku