Atraktivno građevinsko zemljište u Varaždinskim toplicama!, Varaždinske Toplice, Zemljište

220,000.00 €
  • 3075 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
3075 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Varaždinska županija
Općina/Grad
Varaždinske Toplice
Naseljeno mjesto
Varaždinske Toplice
Poštanski broj
42223
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Isključivo u Dogma nekretninama! Varaždinske Toplice su najstarije termalne toplice u Hrvatskoj, poznato lječilište, a najstariji tragovi sežu do III st. pr. n. e. još iz doba starih Rimljana koji su mjesto prozvali Aquae Iasae (danas arheološko nalazište iskopina rimskog termalnog kupališta), jer već u to doba zbog izvora termalne vode, mjesto je izraslo u elitno, zdravstveno, kulturno i gospodarsko središte. U srednjem vijeku Varaždinske Toplice spominju se u 12. stoljeću pod imenom Toplisse, kao posjed zagrebačkog Kaptola. Razvoj zdravstvenog turizma, a uz to i gastronomije u Varaždinskim Toplicama doprinosi gospodarskom rastu regije i poboljšava kvalitetu života lokalnog stanovništva. Moderan hotel i kupalište izgrađeni su 1920. godine te od tog perioda Varaždinske Toplice pokreću bogat lječilišni, zabavni, kulturni i društveni život. Zbog izuzetnog geografskog položaja i klimatskih uvjeta te prirodnih izvora geotermalne sumporne vode i peleolida (ljekovitog blata) ovo je područje izuzetno za život, a Varaždinske Toplice su jedne od najstarijih naselja i lječilišta u Hrvatskoj. Uz glavnu cestu, na ulazu u Varaždinske Toplice nalazi se atraktivno građevinsko zemljište koje je potencijal za izgradnju hotela kapaciteta 100 ležajeva uz prateće zdravstveno-rehabilitacijske sadržaje. Zemljište se nalazi u stambeno-poslovnoj zoni . Za sve dodatne informacije i razgledavanje slobodno nas kontaktirajte. Bojana Patekar mob.: +385 98 297 777 mail: [email protected] Darko Jurčec mob.: +385 98 268 061 mail.: [email protected] ID KOD AGENCIJE: VZ1326

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
533512
Agencijska šifra
VZ1326
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 126 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku