EKSKLUZIVNO - Prostrano zemljište na lijepoj lokaciji, Vodnjan, Zemljište

410,000.00 €
  • 3567 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
3567 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Vodnjan
Naseljeno mjesto
Galižana
Poštanski broj
52215
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Samo u ponudi Dogme! Površina zemljišta: Građevinsko zemljište ima ukupnu površinu od 3567 m2. To pruža dovoljno prostora za različite namjene ili projekte, ovisno o potrebama potencijalnih kupaca. Smješteno u mirnom području Galižane, okruženo prirodom i šumama, ovo zemljište nudi privatnost i mirnu atmosferu. Također, čini se da je na rubu građevinskog područja, s Hrvatskim šumama ispred, što dodatno može pridonijeti privatnosti. Posebnosti Zemljišta: Važno je napomenuti da je zemljište rubno unutar građevinskog područja, s Hrvatskim šumama ispred, koje ne mogu biti građevinske. Također, na zemljištu se nalazi veliki maslinik star 150 godina, što može predstavljati dodatnu vrijednost ili atraktivnost. Priključci na komunalne usluge: Zemljište ima priključke na komunalne usluge, uključujući struju i vodu, što olakšava proces gradnje i razvoja. Također, gradska kanalizacija je dostupna pored nekretnine, što je važan faktor za udobnost i suvremene životne uvjete. Ovisno o vašim interesima ili potrebama, ova zemljišta nude različite mogućnosti, bilo da razmišljate o gradnji stambene jedinice, vikendice ili nekog drugog projekta. Ako imate konkretne upite ili želite dodatne informacije, slobodno postavite pitanje. Za sva dodatna pitanja kao i dogovor oko razgleda na raspolaganju Vam stoji: Claudio Mezzalira Agent s licencom Mob: 099 – 285/7323 Email: [email protected] Gabrijela Lovrinović Asistent u posredovanju Mob: 097 7617 229 Email: [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1510998

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
562485
Agencijska šifra
IS1510998
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 149 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku