Istra 2 zemljišta sa senzacionalnim pogledom na jezero!, Pazin - Okolica, Zemljište

220,000.00 €
  • 2500 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
2500 m²
Ažurirano
Jul 11, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pazin - Okolica
Naseljeno mjesto
Zamask
Poštanski broj
52000
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Istra Zamask građevinsko zemljište senzacionalnog pogleda! Ovaj građevinski teren u čijoj prodaji posredujemo smjestio se u malenom selu nadomak Zamaska, naselja u središnjoj Istri koje se nalazi na 411 m nadmorske visine, 19 km sjeverozapadno od Pazina te 7 km jugoistočno od Motovuna. Stanovnici ovog zanimljivog područja veikog potencijala uglavnom se bave poljodjelstvom a u posljednje vrijeme turizmom te je znatan dio kuća obnovljen za turistički smještaj a izgrađene su i nove vile (jedna od najljepših istarskih vila nalazi se upravo na ovom području). Ovo zemljište koje se prostire na 2500 m2 zasigurno je najatraktivnije građevinsko zemljište trenutno na ovom području. 1200 m2 je građevinsko zemljište dok se dio od 1200 m2 nalazi u neurbaniziranom području. Ovo zemljište idealno je za izgradnju 2 kuće,od kojih svaka može imati cca 600 m2 građevinskog zemljišta i 650 m2 u neurbaniziranom području. Zemljište je pravilnog oblika i blago padajuće konfiguracije sa frontalnim zaista senzacionalnim pogledom na jezero Butoniga. Struja i voda nalaze se na rubu same građevinske parcele koji ima pristup sa dvije strane. Sjajna mikrolokacija, mir i tišina, blizina Motovuna te senzacionalan pogled ove čarobne nekretnine osvojit će sve zaljubljenike ovog dijela Istre već pri prvom susretu, usuđujemo se reći da ovaj teren uistinu nema manu i ima našu najveću preporuku! Ukoliko ste zaljubljenik ovog dijela Istre i u potrazi ste za građevinskim zemljištem sa sjajnim pogledom svakako nemojte propustiti pogledati ovu nesvakidašnju nekretninu! Motovun 7 km Pazin 19 km Buzet 23 km. Buje 30 km ID KOD AGENCIJE: 615

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
606059
Agencijska šifra
615
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 82 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku