ISTRA-BARBAN-Kompleks urbaniziranih zemljišta s uređenim putem, Barban, Zemljište

80,200.00 €
  • 1030 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
1030 m²
Ažurirano
Jun 18, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Barban
Naseljeno mjesto
Barban
Poštanski broj
52207
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Radi se o urbaniziranome zemljištu koje se nalazi na samome ulazu u Barban, odvojeno je od glavne prometnice s pripadajućim raskrižjem predstavlja idealnu priliku za obiteljsku kuću ili vilu. Sva infrastruktura (voda, struja, kanalizacija, telefon) je odmah pored parcele. S glavne prometnice se do parcele dolazi raskrižjem, a dalje razrađenim putem koji povezuje sve parcele u okolici i služi kao glavni put. Lokacija je mirna i u blizini je mora (Trgetari su udaljeni svega nekoliko minuta vožnje). Teren ima blagi pad te je većim dijelom dana osunčan. Dodatne bitne informacije: Zemljište se nalazi na većem privatnom posjedu koji je podijeljen na ukupno 4 parcela (od kojih su ostale dostupne 3), između kojih je definiran i riješen glavni put. Osim trenutne ponude od 1030m2 urbaniziranog zemljišta, moguće je izabrati i još neku od 2 dodatnih urbaniziranih zemljišta koje se nalaze na istome posjedu, ili čak po želji kupiti svako od njih. Ako se kupuje zasebna parcela, cijena po m2 iznosi 77,80€, u slučaju kupnje više ili svih raspoloživih parcela cijena će se regulirati. Na zadnjoj slici u nizu su prikazane sve parcele s odgovarajućom kvadraturom kao orijentir u pronalasku idealnog zemljišta. Dostupne parcele su: * 1013m2, * 938m2, * 1030m2 (s time da se 1030m2 prodaje isključivo zajedno sa komadom šume s kojim je povezano sa stražnje strane od sveukupno 2241m2 po 22€/m2) Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja. www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 4440

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
578187
Agencijska šifra
4440
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 63 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku