ISTRA, LUPOGLAV - Izvrsno građevinsko zemljište s pogledom na prirodu, Lupoglav, Zemljište

78,000.00 €
  • 1009 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
1009 m²
Ažurirano
Jun 24, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Lupoglav
Naseljeno mjesto
Lupoglav
Poštanski broj
52426
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
ISTRA, LUPOGLAV - Izvrsno građevinsko zemljište smješteno na mirnoj lokaciji s predivnim pogledom na brdoviti krajolik i zalazak sunca. Riječ je o građevinskom zemljištu koje predstavlja izvrsnu priliku za sve one koji traže mjesto za izgradnjom vlastitog obiteljskog doma iz snova ili nekretnine u svrhu turističke investicije. Riječ je o zemljištu koje je smješteno na lokaciji koja svojim budućim vlasnicima nudi brojne mogućnosti, a jedna od njih jest maksimalna razina privatnosti i mira u okruženju s prirodom i predivnim pogledom prema brdovitome krajoliku i zalasku sunca. OPIS ZEMLJIŠTA: Zemljište se sastoji od ukupnih 1009 m2 (cca 35 × 29 m), a ono u što smo sigurni kako će vas zanimati; zemljište je pravokutnoga oblika čime je osigurana maksimalno iskoristivost svakoga kvadrata. Uz to, pored zemljišta se nalazi sve potrebna infrastruktura, poput vode, struje, telefonije i asfaltiranoga pristupa zemljištu. Naravno riječ je o zemljištu koje posjeduje pristup preko asfaltirane ceste koja je u vlasništvu grada/općine te je definiran kao javno dobro i putevi. Na ovome zemljištu moguće je graditi obiteljsku kuću, kuću za odmor, vilu i tome slično. Moramo istaknuti kako je zemljište blagoga nagiba prema cesti, odnosno kako je nešto više od razine ceste, a čime je osiguran vječan panoramski pogled koji se pruža sa zemljišta. DODATNE INFORMACIJE: * Trgovine, restorani, kafići, škole, vrtići i brojni drugi sadržaji udaljeni su svega - od 1 km do 1,5 km od zemljišta. * Plaže u okolici Opatije - 20 km. * Opatija (centar) - 25 km. Vlasništvo zemljišta je uredno, vlasnik 1/1. Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za razgledom zemljišta kao i njegove lokacije slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku! Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 31305

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
619496
Agencijska šifra
31305
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 63 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku