Na prodaju poljoprivredno zemljište u predivnom kraju Like!, Lovinac, Zemljište

630,000.00 €
  • 180000 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Poljoprivredno zemljište
Površina
180000 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Ličko-senjska županija
Općina/Grad
Lovinac
Naseljeno mjesto
Kik
Poštanski broj
53244
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Posredujemo u prodaji poljoprivrednog zemljišta u Lici. Ukupna površina: 180 000 m2 Zemljište se sastoji od više povezanih i razdvojenih parcela, s najvećom površinom povezanih parcela od 38,000 m2. Većina parcela su površine od 10000m2 do 15000m2. Zemljište sačinjavaju oranice, livade, pašnjaci i šume! Lokacija: 2 km udaljeno od izlaza Gornja Ploča i 10 km od izlaza Sveti Rok na autoputu A1 Zagreb - Dubrovnik. 30 minuta vožnje kroz tunel Sveti Rok. do Jadranskog mora. Nakon spuštanja s Velebita, prva mjesta na koja nailazite su Rovanjska, Starigrad Paklenica te Posedarje. 3 nacionalna parka u blizini; Paklenica, Sjeverni Velebit i Plitvička jezera. 4 km udaljeno od odmorišta ZIR Macola na autoputu A1. 4 km udaljeno od popularnog sanjkališta Cvituša kod Lovinca. Brdo ZIR koje pruža jedinstven pogled na Liku i Velebit, s pješačkim i biciklističkim stazama. Rodno selo Nikole Tesle, Smiljan, na pola sata vožnje. Ovo zemljište nudi izvanredne mogućnosti za različite poljoprivredne aktivnosti ili kao investicija za buduće projekte. Veliki broj mogućnosti za različite aktivnosti kao što su, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, lovni turizam, kampiranje, izgradnja bungalova, stambenih kontejnera i montažnih kuća. Također, moguće je prenamijeniti zemljište u građevinsko odnosno u T zonu ili stambenu, ovisno o Vašim željama, vizijama i potrebama. Ne propustite priliku posjedovati komad ovog prekrasnog dijela Like sa svim svojim pirodnim ljepotama! Kontakt za više informacija ili dogovora oko pregleda terena 0916106818 ili [email protected] ID KOD AGENCIJE: ZG70714

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
568478
Agencijska šifra
ZG70714
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 168 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku