OPATIJA, LOVRAN - Novo - zemljište za izgradnju hotela i poslovnog centra, 300m od mora, Lovran, Zemljište

1,560,000.00 €
  • 1237 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
1237 m²
Ažurirano
Jun 08, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Lovran
Naseljeno mjesto
Lovran
Poštanski broj
51415
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
OPATIJA, LOVRAN - Novo - zemljište za izgradnju hotela i poslovnog centra, 300m od mora U posebnoj ponudi DUX nekretnina izdvajamo zemljište u Lovranu na samo 300 metara zračne linije od mora, u vrlo dobrom susjedstvu, po prostornom planu idealno za izgradnju pristojnog hotela s 40 soba. Lokacije za izgradnju hotela na opatijskoj rivijeri izuzetno su rijetke, time ovo posebno ističemo kao fantastičnu priliku za investitore ili hotelijere koji djeluju u Kvarneru. Fantastična pozicija s asfaltiranim prilazom, kvalitetno susjedstvo koje je samo nekoliko koraka od mora, također nudi prekrasne poglede na more, južnu orijentaciju te mir od glavne ceste. Važne značajke iz prostornog plana: - Maksimalno dozvoljeni kapacitet iznosi 80 kreveta - 30-40 hotelskih soba - Najveća dopuštena izgrađenost čestice iznosi 50%, što u ovom slučaju iznosi Oko 600m2 - Najveća dopuštena iskoristivost čestice iznosi 2.0, što u ovom slučaju iznosi oko 2400m2 - Najveći dopušteni broj etaža su četiri nadzemne etaže (prizemlje + 3 kata), ili pet nadzemnih etaža, pri čemu se zadnja etaža u tom slučaju oblikuje kao potkrovlje - Ako se garažni prostor nalazi u podrumu građevine, ne uračunava se u izgrađenost! - Podrumski dio građevine se može sastojati od jedne ili dvije podrumskih etaža u funkciji osnovne namjene ili pratećih sadržaja, uključujući pomoćne i tehničke prostorije, te garaže, i može zauzimati najviše 80% površine građevne čestice - Podzemna etaža garaže ne ulazi u stambenu površinu objekta te može zauzimati i 100% površine čestice, ukoliko se krovna površina hortikulturno uredi kao okolni teren - mogućnost iskorištenja krova kao sunčalište + krovni bazen Uz smještajni kapacitet, prizemlje je predviđeno kao prostor recepcije, restorana, kongresnog centra te wellnessa. Zemljište se nalazi na lokaciji u blizini centra Lovrana pa time i u blizini svih popratnih sadržaja u mjestu - restorana, trgovina, kulturnih objekata, kao i šetnice Lungomare. Hodanje do mora i prve plaže traje doslovno 3 minute. Vožnja autom jednu minutu. Teren se nalazi na tihoj i mirnoj poziciji. Uz svu infrastrukturu, važno je naznačiti da je zemljište kompletno ravno. Zaista posebna prilika za izgradnju hotela na opatijskoj rivijeri, gdje je pronalazak zemljišta, posebno cijenjen. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 29807

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
604512
Agencijska šifra
29807
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 134 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku