Prodaja Građevinskog Zemljišta nedaleko Sesveta - Idealno za Vaše Investicije!, Sesvete, Zemljište

49,000.00 €
  • 2453 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
2453 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Grad Zagreb
Općina/Grad
Sesvete
Poštanski broj
10000
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Ponosno predstavljamo jedinstvenu priliku za investiranje u građevinsko zemljište u slikovitom i perspektivnom Prepuštovecu. Ova zemljišna parcela impresivne površine od 2453 m2 predstavlja idealan izbor za izgradnju vašeg budućeg doma, kao i za razvoj sportsko-rekreacijskog kompleksa. Nalazi se u mirnom i prirodnom okruženju, pružajući savršen spoj udobnosti, svježeg zraka i sportskih aktivnosti. Ključne značajke zemljišta: Građevinska zona (cca. 1226,5 m2): Ova polovica zemljišta namijenjena je za gradnju stambenih objekata. Uživajte u slobodi planiranja i izgradnje svoje idealne kuće ili vile, prilagođene vašim potrebama i željama. S obzirom na prometnu povezanost i blizinu svih bitnih sadržaja, ovo je savršeno mjesto za vaš novi dom. Sportsko-rekreacijska zona (cca. 1226,5 m2): Druga polovica zemljišta predstavlja pravi raj za sportske entuzijaste i rekreacijske ljubitelje. Neograničene mogućnosti za razvoj sportskih terena, fitness centara, biciklističkih staza i drugih sadržaja čine ovaj dio parcele jedinstvenim investicijskim potencijalom. Prednosti zemljišta u Prepuštovcu: Strategijska lokacija: Zemljište se nalazi u blizini glavnih prometnica, osiguravajući jednostavan pristup svim dijelovima grada i okolice. Bogata infrastruktura: Udaljenost od trgovina, restorana, škola, vrtića i drugih važnih objekata osigurava udoban i bezbrižan život. Prirodna ljepota: Prepuštovec oduševljava netaknutom prirodom, okružen zelenilom i čistim zrakom, idealno za miran život ili rekreaciju. Raznovrsne mogućnosti: Dvojaka namjena zemljišta omogućuje maksimalnu fleksibilnost i isplativost vaše investicije. Ne propustite ovu sjajnu priliku za investiciju u budućnost! Bilo da planirate izgraditi obiteljski dom ili razviti sportske objekte, ovo građevinsko zemljište predstavlja idealan izbor. Nemojte čekati, kontaktirajte nas odmah i osigurajte si svoje mjesto u Prepuštovcu! Za više informacija i zakazivanje razgledavanja, molimo kontaktirajte: Telefon: 0916106818 E-mail: [email protected] Napomena: Moguća su manja odstupanja u točnoj podjeli površine zemljišta. Cijena i uvjeti prodaje su podložni pregovorima. ID KOD AGENCIJE: ZG69685

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
534063
Agencijska šifra
ZG69685
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 136 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku