Ribnjak i poljoprivredno zemljište - Darda, Darda, Zemljište

179,000.00 €
  • 10006 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Poljoprivredno zemljište
Površina
10006 m²
Ažurirano
Jul 12, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Osječko-baranjska županija
Općina/Grad
Darda
Naseljeno mjesto
Darda
Poštanski broj
31326
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Prodaje se kuća s ribnjakom u Dardi nedaleko od Osijeka. Posjed je površine 10.006 m2 i na njemu se nalazi jezero površine 1989 m2, gospodarska zgrada površine 361 m2 i nadstrešnica površine 32 m2, a preostali dio čestice čini dvorište za odmor, razonodu i uživanje u prirodi. Objekt je legaliziran, a električna energija i topla voda osigurani su putem solarnih panela i agregata. Prije dvije godine napravljena je nadstrešnica za radne strojeve, uređene su sobe, kupaonica i wc, ventilacija, okoliš jezera (opločnici - staze) kao i sam prilaz objektu. Na posjedu se nalazi i bunar promjera 110 milimetara i dubine 20 metara, a posađene su i 52 sadnice voćaka. Cijela čestica ograđena je betonskim stupcima. Samo jezero služi za rekreativan ribolov budući da se svake godine vrši poribljavanje većom količinom ribe. Uz česticu s objektom, moguća je kupovina i poljoprivrednog zemljišta površine 42.889 m2 po ukupnoj kupoprodajnoj cijeni od 269.000 €. Poljoprivredno zemljište nije moguće kupiti zasebno i prije prodaje čestice od 10.006 m2. U suradnji s geodetskim i odvjetničkim uredom provjeravamo sve nekretnine, garantiramo sigurnost i zadovoljstvo svim našim klijentima te bezbrižnu potragu za novim domom. Detaljnije informacije o nekretninama možete dobiti dolaskom u ured ( Ul. Hrvatske Republike 43, Osijek ) ili kontaktirati: Pavo 098 682 521, [email protected] Marina 095 365 6886, [email protected] Više nekretnina pogledajte na www.fidus.com.hr Šifra objekta: iro-1711

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
623740
Agencijska šifra
iro-1711
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 41 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku