Viškovo, veliki građevinski teren, Viškovo, Zemljište

130,000.00 €
  • 1285 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
1285 m²
Ažurirano
Aug 02, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Viškovo
Naseljeno mjesto
Marčelji
Poštanski broj
51216
Proširi Mapu
Opis
Opis
Viškovo, veliki građevinski teren. Prodajemo građevinski teren koji ima površinu od 1285 četvornih metara. Prostrano zemljište idealno za razne vrste izgradnje. Nalazi se uz samu cestu u mirnoj ulici u kojoj su samo obiteljske kuće. Priključenje na vodovodnu, elektro te telekomunikacijsku mrežu je lako dostupno pošto navedena infrastruktura prolazi tik uz teren. Na lokaciji je također dostupno i priključivanje na gradski plin. Svojom veličinom nudi dovoljno prostora za izgradnju stambenih, komercijalnih ili mješovitih objekata. Teren je dovoljno velik da omogući kreativno planiranje rasporeda objekata, uključujući prostrane dvorišne prostore, zelene površine ili parking mjesta. Ova površina također omogućava fleksibilnost u dizajnu i može zadovoljiti različite arhitektonske i urbanističke zahtjeve. S obzirom na kvadraturu, teren pruža izvrsnu priliku za realizaciju ambicioznih građevinskih projekata. Budući vlasnik ima mogućnost kupnje dodatne građevinske čestice od 576 četvornih metara koja se nalazi odmah uz teren. Viškovo je mirno naselje smješteno u blizini grada Rijeke, idealno za obiteljski život bez stresa i užurbanosti velikog grada. Ova općina nudi sve potrebne sadržaje za udoban život: škole, vrtiće, ambulante i raznolike trgovine, što omogućava stanovnicima da zadovolje svoje svakodnevne potrebe bez potrebe za dugim putovanjima. Razvijena prometna infrastruktura čini Viškovo lako dostupnim, pružajući brzu povezanost s Rijekom i ostalim važnim destinacijama u okolici. Sa zadovoljstvom stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije o nekretnini. ID KOD AGENCIJE: 2009-12

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
630722
Agencijska šifra
2009-12
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 83 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku