Zemljište površine 5337 m², Sesvetska Selnica, Sesvete, Sesvete, Zemljište

203,000.00 €
  • 5337 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
5337 m²
Ažurirano
Oct 13, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Grad Zagreb
Općina/Grad
Sesvete
Poštanski broj
10360
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Prodaje se zemljište ukupne površine 5337 m² u Sesvetskoj Selnici. Širina zemljišta uz cestu iznosi približno 46.50 metara, a dužina mu je približno 121 metar. Parcela je pravilnog pravokutnog oblika, teren je ravan. Pristup zemljištu je asfaltirana cesta. Zemljište se dijelom nalazi u stambenoj zoni, a dijelom u zelenoj zoni. Građevinski dio iznosi približno 1450 m². Dimenzije građevinskog dijela su približno 46.50 metara uz cestu i približno 32 metra u dužinu. Komunalna infrastruktura (struja i voda) se nalazi na cesti na udaljenosti od 30 metara od parcele, a plin i kanalizacija na udaljenosti približno 100 metara. Na zemljištu je moguća gradnja samostojećih, poluugrađenih i građevina u nizu. Najveća visina je podzemna etaža i tri nadzemne etaže, pri čemu se treća etaža oblikuje kao potkrovlje ili uvučeni kat. Najmanja površina građevne čestice je 500 m² za samostojeće građevine, 300 m² za poluugrađene građevine a 200 m² za građevine u nizu. Moguća je parcelacija na manje čestice. Sesvetska Selnica - novouređeno, mirno naselje, okruženje čine obiteljske kuće. Škola, vrtić, trgovine i javni prijevoz nalaze se u blizini, a do centra Sesveta je svega dva kilometra gdje se nalaze svi potrebni sadržaji za lagodan život (dom zdravlja, pošta, policija, trgovine, stanica vlaka...) Naseljem prometuje ZET-ova linija autobusa Sesvete - Sesvetska Selnica. Snježana Čabraja Mob. + 385 099 3601 634 E-mail: [email protected] ID KOD AGENCIJE: 2291

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
659641
Agencijska šifra
2291
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 15 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku