Zemljište + projekt kuće s bazenom, Vir, Zemljište

125,000.00 €
  • 410 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
410 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Vir
Naseljeno mjesto
Vir
Poštanski broj
23234
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Na otoku Viru, u idiličnom predjelu Lozice, pruža se izvanredna prilika za kupnju zemljišta od 410 četvornih metara, upotpunjena projektom za izgradnju dvojne kuće s četiri prostrane spavaće sobe i četiri moderno opremljene kupaonice. Ovo zemljište nudi nevjerojatne mogućnosti za stvaranje vašeg vlastitog raja pod suncem, udaljenog svega 500 metara od Jadranskog mora. Jedan od ključnih aduta ovog zemljišta je njegova blizina nekoliko prekrasnih plaža. Plaže Biskupljača, Luke Domjančića i Velika Slatina smještene su na samo kratkom hodu ili vožnji bicikla od ovog područja. Ovdje ćete moći uživati u kristalno čistom moru, sunčanju na šljunčanim plažama i raznovrsnim vodenim aktivnostima tijekom cijelog ljeta. Osim blizine plažama, važno je napomenuti da se ovo zemljište nalazi u području s izvrsnom infrastrukturom. Pristup vodi, struji i komunalnim uslugama veoma je jednostavan i praktičan. To čini proces izgradnje vaše nove kuće ili investicije u ovu nekretninu izuzetno povoljnim. Projekt za dvojnu kuću s četiri spavaće sobe i četiri kupaonice idealan je za obiteljski život, odmor s prijateljima ili iznajmljivanje kao investiciju. Dodatni luksuz dolazi u obliku planiranog bazena, koji će biti savršen za osvježenje u toplim ljetnim danima i pružit će savršeno okruženje za opuštanje. Otok Vir poznat je po svojoj ljepoti, prekrasnim plažama i blizini grada Zadra, što ga čini idealnim mjestom za stanovanje ili odmor. Ne propustite ovu priliku da postanete vlasnikom zemljišta na ovom prekrasnom otoku i ostvarite svoje snove o životu uz more. Za više informacija o ovoj nekretnini i projektu, slobodno se obratite lokalnom agentu za nekretnine ili posjetite službenu web stranicu agencije koja nudi ovu nekretninu. Ovo je prilika koja se ne propušta, pa krenite prema ostvarenju svojih snova o životu na prekrasnom otoku Viru. Za više informacija Rina Novaković +385 98 948 9448 Ana Juranov +385 99 696 3225 ID KOD AGENCIJE: DA1000401

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
532080
Agencijska šifra
DA1000401
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 158 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku