Zemljište s ogromnim potencijalom, Bednja, Zemljište

38,000.00 €
  • 7745 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
7745 m²
Ažurirano
Sep 27, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Varaždinska županija
Općina/Grad
Bednja
Naseljeno mjesto
Sveti Josip
Poštanski broj
42253
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Samo u Dogma nekretninama ! Prodaje se zemljište u okolici Bednje – mir i priroda na dohvat ruke! Na prodaju je izvanredno zemljište u građevinskoj zoni za povremeno stanovanje, smješteno u idiličnom i netaknutom prirodnom okruženju, nedaleko od Bednje. Parcela ima asfaltiranu pristupnu cestu, a sama lokacija omogućava jednostavan prilaz iz smjera Bednje, Lepoglave i Rinkovca. U neposrednoj blizini nalazi se poznata kapela Svetog Josipa, koja daje dodatnu povijesnu i duhovnu vrijednost ovom mirnom kutku prirode. Zemljište se sastoji od kombinacije ravnog dijela, blage kosine uzbrdo i nizbrdice, pružajući idealne uvjete za kreativne projekte gradnje. Ovaj teren omogućava prilagodbu različitim potrebama - vikend kuća s prekrasnim pogledom. Zemljište je okruženo netaknutom prirodom – na sjevernoj i istočnoj strani pruža se šuma, dok na južnoj strani uživate u spektakularnom pogledu prema Lepoglavi i Ivancu. Ovo je savršeno mjesto za one koji žele uživati u miru, tišini i prirodnoj ljepoti. Prvi susjedi nalaze se na udaljenosti od 300 metara, što garantira potpunu privatnost, a ipak ste dovoljno blizu svih potrebnih sadržaja. Zemljište se nalazi uz asfaltiranu cestu, što omogućava jednostavan pristup tijekom cijele godine. Blizina većih naselja poput Bednje i Lepoglave osigurava dostupnost trgovina, škola, kulturnih i društvenih sadržaja. Idealno za ljubitelje prirode i privatnosti. Ovo zemljište je prava prilika za one koji žele uživati u mirnom, prirodnom okruženju, daleko od gradske buke, a istovremeno biti dovoljno blizu svih potrebnih sadržaja. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Za više informacija i dogovor za obilazak zemljišta, slobodno nas kontaktirajte ... Danijel Kukec 099 384 1510 ID KOD AGENCIJE: VZ2072

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
646028
Agencijska šifra
VZ2072
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 33 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku