Zemljište sa projektom za kušaonicu vina i restoran, Sveti Martin Na Muri, Zemljište

229,000.00 €
  • 15000 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
15000 m²
Ažurirano
Jun 27, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Međimurska županija
Općina/Grad
Sveti Martin Na Muri
Naseljeno mjesto
Gradiščak
Poštanski broj
40313
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Isključivo u Dogma nekretninama! Prodaje se jedinstvena prilika za investiciju u srcu Međimurske županije! Ovo atraktivno zemljište dolazi s već pripremljenim projektom za izgradnju kušaonice vina i restorana, savršeno smješteno u idiličnom okruženju koje odiše prirodnom ljepotom i vinskom tradicijom ovog kraja. U dolini između prekrasnih brežuljaka okruženih šumom nalazi se izuzetna građevinska parcela (cca 15000 m2) sa izdanom građevinskom dozvolom, za kušaonicu vina i restoran te idejni projekt za 10 geodetskih kupola za prihvat i smještaj gostiju, smještenih na susjednim parcelama u šumi na rubnom djelu naselja, a samo 2 km udaljenih od Toplica Sveti Martin u Međimurskoj županiji. Zemljište ima jezero od 1500 m2, a započeti su i infrastrukturni radovi sa gotovom temeljnom pločom i gotovim vinskim podrumom. Lokacija se nalazi u blizini toplica Sveti Martin, okružena pitoresknim vinogradima i prekrasnim prirodnim pejzažima, a pristupna asfaltirana cesta nalazi se u blizini glavnih prometnica. Važno je napomenuti da su dostupni priključci vode i struje. Kušaonica vina i restoran moderno su dizajnirane zgrade koja se savršeno uklapaju u prirodni ambijent. sa prekrasnim pogledom na okolne vinograde. Smješteno u jednom od najpoznatijih vinorodnih krajeva Hrvatske, idealno za razvoj vinskog turizma zbog sve veće popularnosti vinskih tura i enogastronomskog turizma. Kompletan projekt s građevinskom dozvolom, spreman je za početak izgradnje. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za ulaganje u projekt s velikim potencijalom! Za sve dodatne informacije i razgled, slobodno me kontaktirajte s povjerenjem! Bojana Patekar mob. 098 297 777 mail. [email protected] ID KOD AGENCIJE: VZ1887

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
620550
Agencijska šifra
VZ1887
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 84 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku