U Sarajevu će se održati sajam inostranih nekretnina United Property Expo 2023

Mar 20, 2023
Po prvi put u Sarajevu od 25. do 26. marta 2023. okupit će se najveći građevinari, graditelji i agencije za nekretnine iz 12 zemalja. Na izložbi će biti predstavljene nekretnine iz Turske, Kipra, UAE, Portugala, Španije, Italije, Sjevernog Kipra, Grčke, SAD-a, Gruzije, Crne Gore i drugih zemalja.

Posjetioci izložbe će tijekom dva dana moći da se upoznaju sa aktualnom ponudom provjerenih kompanija, izaberu za sebe stan, vilu, dupleks, gradsku kuću i druge nekretnine. Događaj pruža jedinstvenu priliku posjetiocima da pronađu likvidne nekretnine za život i ulaganje. Istovremeno, investitori i kupci ne moraju trošiti vrijeme na traženje i provjeru kompanija, samostalno proučavati sve karakteristike kupovine stranih nekretnina i razumjeti nijanse zakonodavstva određene zemlje. Izlagači - vodeći stručnjaci međunarodnog tržišta nekretnina pružit će savjete o hipotekama, porezima, investicijama, potrebnim dozvolama i još mnogo toga.




Posjetitelji će moći dobiti pojedinačne ponude direktno od developera, dodatne opcije od agencija za nekretnine, kao i pomoć u pribavljanju potrebne dokumentacije.
 

Nekretnine365.com je ponosni medijski partner i jedan od učesnika/izlagača izložbe nekretnina u inostranstvu United Property Expo 2023.


Svi koji žele posjetiti izložbu mogu dobiti besplatnu elektronsku ulaznicu. Registrirajte se na web stranici organizatora i ulaznica će vam biti poslana na e-mail adresu.


United Property Expo 2023 - informacije

Kada: 25. i 26. marta 2023

Gdje: KJP Centar "Skenderija", Terezija, Sarajevo 71000, Bosna i Hercegovina





The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku